Kompetenceudvikling og uddannelse


 

UDDANNELSESCENTER

Når rengøring igen er blevet et håndværk

Rengøring er et håndværk, som kræver viden og det rette håndelag – med andre ord – uddannelse. Da vores medarbejdere er nøglen til succes, har vi oprettet Anders Andersens Rengørings Uddannelsescenter. Vi investerer i vores medarbejdere og deres faglige og personlige udvikling. 

Læs mere om hvordan her

På vores Uddannelsescenter instrueres alle vores servicemedarbejdere i procedurer og retningslinjer –  korrekt behandling, korrekt håndtering og korrekt dosering. Rettere sagt lærer vores medarbejdere håndværket fra bunden. Og de har mulighed for at øve sig inden de betræder de bonede gulve hos vores kunder.

På Uddannelsescentret får vores medarbejdere den viden og erfaring, så de er i stand til at udføre kvalitetsrengøring med faglig stolthed. 

Vi tilbyder muligheder for udvikling, opkvalificering og specialisering. Vi afholder blandt andet kurser i almindelig daglig rengøring, gentræning i specifikke procedurer, GMP-rengøring, oliering og polish af gulve mv.

Medarbejder - Ejaz

Ejaz

”Der er ingen steder som Anders Andersens Rengøring. Der sættes pris på medarbejderne"
Læs EJaz' udtalelse
Medarbejder - Peter og Brian

Peter og Brian

”Det er godt at arbejde i AAR. Vi har gode kunder, gode opgaver og gode inspektører"
Læs Peters OG Brians udtalelse
Medarbejder - Annika

Annika

”Jeg kan godt lide, at der er selvstændighed i jobbet som servicemedarbejder og tillid til os i AAR."
Læs Annikas udtalelse
 
 
Mød vores kunder ikon

MØD VORES KUNDER

Vores kunder bliver hos os i mange år. Det er vi glade for. Vi lægger stor vægt på at skabe et tillidsfuldt og respektfuldt samarbejde med vores kunder og kontaktpersoner. Vi sætter os altid grundigt ind i vores kunders situation, for det er helt essentielt for at kunne skabe et godt samarbejde.
Mød dem her, og hør hvad de siger