Image

Arbejdernes Landsbank

Rengøring overdraget til Anders Andersens Rengøring

Rengøring overdraget til Anders Andersens

”I 2018 besluttede vi at virksomhedsoverdrage egen rengøringsfunktion på vores store sites i København og Glostrup og i 12 filialer til Anders Andersens Rengøring, hvor alle medarbejderne blev tilbudt job. Vi ønskede bl.a. at sikre et ensartet kompetenceniveau, ensartet daglig styring, efteruddannelse og ergonomi og at lette administrationen i forhold til ledelse, afløsning ved ferie og sygdom m.v.

Vi havde hele tiden haft Anders Andersens Rengøring i tankerne i relation til overdragelse af rengøringsopgaven, da det er en virksomhed med samme værdier som os selv i forhold til medarbejdere, miljø og CSR, og vi har da også haft en rigtig fin proces frem til nu”, fortæller Henrik Schneller, chef for Facility Management hos Arbejdernes Landsbank.

Butikskoncept på vinduespolering

”Vi har længe benyttet Anders Andersens Rengøring til vinduespolering i vores filialer landet over. Det fungerer godt. Jeg er helt tryg ved, at poleringen bliver udført som aftalt og fastlagt i poleringsplanen og at kvaliteten altid er i orden, så vi ikke behøver at bruge tid på kontrol og opfølgning.

Samtidig leverer Anders Andersens Rengøring Svanemærket Vinduespolering, hvilket er meget vigtigt for Arbejdernes Landsbank”, slutter Henrik Schneller, chef for Facility Management hos Arbejdernes Landsbank.

Rengøring & CSR


svanemærketsvanemærket

Aftalte services


Ejendomsservice

Erhvervsrengøring

Vinduespolering

Samarbejdet


Image

Infomationer


Arbejdernes Landsbank

CVR. nr.: 31467012

1502 København V

Online


Besøg hjemmeside

Besøg facebookside

Besøg LinkedIn side

Skal vi gøre rent hos jer?

Kontakt os nu og få et godt tilbud