Image

Dokk1

Rengøring i Dokk1 er meget vigtig med alle de borgere, der kommer hver dag.

Det er et flot og moderne borgerhus med en fantastisk beliggenhed midt i Aarhus Havn. Dokk1 byder aarhusianerne indenfor til Aarhus Kommunes hovedbibliotek, borgerservice og meget andet. Med sit inspirerende indre og masser af faciliteter til fri afbenyttelse er Dokk1 i det daglige blevet et eftertragtet mødested for borgere i alle aldre. Hen over året er der gang i alverdens aktiviteter som udstillinger, foredrag, konferencer, koncerter mv.

Tusindvis af gæster hver dag

Dokk1 slog første gang dørene op i for borgerne i sommeren 2015.

Det er virkelig dejligt, at borgerne er glade for at komme i huset og bruge faciliteterne”, siger en glad for tilfreds Bente Jensen fra afdelingen Drift og ressourcer i Dokk1. ”Borgerne har i den grad taget Dokk1 til sig – langt over forventningen. Fok føler sig hjemme, det kan man tydeligt mærke og se”, fortæller Bente Jensen.

Et eldorado for studerende

Bare se det store antal studerende, der sidder enkeltvis og i grupper overalt. Vi har også studieceller, som de studerende booker og benytter, og som regel bliver lokalerne hurtigt optaget. Dokk1 åbner kl. 8 om morgenen, men allerede 15-20 minutter før står der studerende og venter på at komme først ind til deres favoritpladser”, fortæller Bente Jensen. Det er ingen overdrivelse at sige, at de studerende næsten har alt, hvad de kan ønske sig i Dokk1. Ud over gode studiefaciliteter og et helt bibliotek af bøger lige ved hånden, er der hyggelig indretning og en café med mad og drikke.

Rengøring er meget vigtig

Dokk1 har åben kl. 8-22 i hverdagene og kl. 10-16 i weekenden, og der er stor aktivitet og mange mennesker hele åbningstiden. Mange går først, når huset lukker, hvor en venlig stemme i højtalerne minder om, at det er lukketid, mens servicevagterne samtidig går rundt og siger tak for i dag. Rengøring i Dokk1 er meget, meget vigtigt med alle de borgere, der kommer hver dag”, fortæller Bente Jensen.

En krævende rengøringsopgave

Det er en meget krævende opgave at få rengøring og service til at fungere til alles tilfredshed i et hus som Dokk1. Anders Andersens Rengøring har formået dette, siden de startede i sommeren 2017. Der er ingen problemer.

Jeg har aldrig før oplevet et så godt samarbejde på rengøring, og jeg har samarbejdet med mange”, understreger Bente Jensen. ”Vi sætter stor pris på samarbejdet og de personer, vi har kontakt med i det daglige. Vi har en fantastisk god dialog, og alt bliver håndteret, som vi ønsker det”.

Hurtig håndtering af akutte opgaver

Der kan på et hvilket som helst tidspunkt i åbningstiden ske noget ekstraordinært, som skal ordnes af rengøringsmedarbejderne. Vagterne runderer i hele huset og kalder, når noget skal klares; fx ekstra rengøring af toiletter efter opkast eller andre uheld. 

Tingene bliver straks klaret, når der skal tages action på noget”, fortæller Bente Jensen. ”Det er trygt og rart, især også når vi nogle gange har nogle helt særlige begivenheder, der kræver særlig opmærksomhed fra rengøringens side, fx royalt besøg. Vi har både haft besøg af Dronning Margrethe og Kronprinsesse Mary.

En særlig begivenhed er det også, når vi hvert andet år en helt stor international konference for biblioteker kaldet ”Next Library”. Det er et stort arrangement med deltagere fra hele verden. Dokk1 er fuld af gæster i flere dage og der skal hele tiden udføres ekstra soignering, støvsuges osv. Dette kræver også en dygtig og opmærksom rengøringsleverandør, og det har vi”, slutter Bente Jensen.

Rengøring & CSR


svanemærketsvanemærket

Aftalte services


Ejendomsservice

Erhvervsrengøring

Vinduespolering

Samarbejdet


Image
Image
Image

Infomationer


Dokk1

CVR. nr.: 36606967

8000 Aarhus C

Online


Besøg hjemmeside

Besøg facebookside

Besøg LinkedIn side

Skal vi gøre rent hos jer?

Kontakt os nu og få et godt tilbud