Image

E/F M-huset

Det daglige vedligehold er i orden

Da ejerforeningen M-huset i Ørestaden i 2017 skulle finde en ny leverandør til rengøring af deres opgange og vedligehold af deres grønne fællesarealer, tog bestyrelsesmedlem Gunner M. Bendtsen fat i Anders Andersens Rengøring. Ejerforeningen fik i forvejen pudset vinduerne af Anders Andersens Rengøring, og derfor så Gunner det som en mulighed for at samle nogle af opgaverne, der ligger i at drive og vedligeholde en ejerforening og en ejendom. 

”Bestyrelsen, inklusiv mig selv, satte nogle kriterier op ud fra ejerforeningens husordenen og reglement, som var blevet vedtaget ved tidligere generalforsamlinger. For det første var det vigtigt for vores ejerforening, at der var gennemsigtighed i aftalen, så vi, som bestyrelse og ejerforening, havde en klar idé om, hvilke opgaver, der var inkluderet i serviceaftalen.

For det andet ville vi have kvalitet og stabilitet i servicen. Vi skulle kunne stole på, at opgaverne blev klaret. Og det har vi fået med Anders Andersens Rengøring. For det tredje var det helt essentielt, at serviceleverandøren havde den nødvendige kapacitet til at stille med et hold, så vores vinduespolering og ejendomsservice ikke lider, hvis der opstår sygdom og andre uforudsigeligheder”, fortæller Gunner M. Bendtsen.

Et godt samarbejde, der virker

”Her i ejerforeningen skal det daglige vedligehold bare fungere. Det skal være nemt at komme i kontakt med servicevirksomheden. Og det fungerer bare med holdet, som Anders Andersens Rengøring har sat. Holdet kommer hver dag og sørger for, at vores ejendom er præsentabel. 

Og skulle der opstå akutte udfordringer, så står holdet klar. Fordelen ved Anders Andersens Rengøring er nemlig, at de kan rykke hurtigt, når behovet opstår. De stiller op hurtigere end du kan nå at ringe dem op. Og det skyldes deres størrelse. De har mandskabet til at stille søndag morgen, hvis der er en vandskade i kælderen. Som bindeled mellem Anders Andersens Rengøring og ejerforening, kan jeg kun sige at kommunikationsvejen er let og enkel. Du har én kontaktperson, og du kan altid få fat i ham.

Dialogen før, under og efter aftalen har været positiv og god. Vi har fået en klar struktur og stabilitet i aftalen, og vi ved, at vi får kvalitet. Vi har kun oplevet professionalisme, hvor der er fuldstændig styr på det juridiske. Med et samarbejde med Anders Andersens Rengøring kan du være sikker på, at betingelserne bliver overholdt.

Der er ikke en finger at sætte på samarbejdet. Jeg kan med ro i sindet give stafetten videre – for samarbejdet virker bare med Anders Andersens Rengøring”, slutter bestyrelsesmedlem Gunner M. Bendtsen.

Rengøring & CSR


svanemærketsvanemærket

Aftalte services


Ejendomsservice

Vinduespolering

Samarbejdet


Image
Image

Infomationer


M-HUSETS

CVR. nr.: 32490905

2300 København S

Online


Besøg hjemmeside

Besøg facebookside

Besøg LinkedIn side

Skal vi gøre rent hos jer?

Kontakt os nu og få et godt tilbud