Afspritning af håndtag

Lyse tider med både sommer og genåbning af Danmark

Laura COVID-19

Del vores indlæg lige her:

Mens sommeren gradvist nærmer sig, vender medarbejderne i landets virksomheder fysisk tilbage til deres arbejdspladser. Det er superdejligt, men mange har brug for at opleve trygge rammer. I samarbejde med Tork har vi udarbejdet en brochure med inspiration til at skabe tryghed på arbejdspladsen. Du kan læse mere og få link til brochuren her.

Desinficering er fortsat vigtig for at begrænse smitterisikoen. I brochuren er der bl.a. ideer til, hvor og hvordan dispensere kan placeres, så de bedst bidrager til at skærpe håndhygiejnen og minimere risikoen for smitteoverføring. Man skal samtidig være opmærksom på at undgå skader på overflader fra håndsprit, der gentagne gange spildes, fx på et bord eller gulv. Vi har samlet nogle gode råd til at forebygge og undgå spritskader, læs her.

En anden ting som sprit kan påvirke, er vores hænder. Hyppig håndspritning kan være hårdt for dine hænder, da spritten fjerner det naturlige fedtlag og udtørrer den. Det kan gøre din hænder tørre, og det kan gøre at din hud sprækker. Hvis huden har små revner, så vil håndhygiejnen ikke virke optimalt. Sundhedsstyrelsen anbefaler derfor at man jævnligt bruger fugtighedscreme på hænderne.

Der kan også være behov for ekstra Covid-19 rengøring og desinficering efter en smittet. I Anders Andersens Rengøring er vi klar på at hjælpe og rådgive, så vi kan komme godt igennem genåbningen.

 


Del vores indlæg lige her: