Vores kompetente medarbejdere

Der er med til at skabe succesen

 

”Vi har gode kunder, gode opgaver og gode inspektører.”

Vinduespudserne Brian Wille og Peter Maxner

”Det er godt at arbejde i Anders Andersens Rengøring. Vi har gode kunder, gode opgaver og gode inspektører. Vi styrer selv det meste af arbejdsdagen, men der er kommet flere regler, fx hvornår på døgnet vi må pudse, end da vi startede for 19 år siden.

Der er også kommet meget mere fokus på sikkerhed, og alt sikkerhedsudstyr tjekkes en gang årligt, hvilket jo er godt.. Da vi startede havde vi konstant gang i stigen, i dag bruger vi kun lifte. Stigen er stadig med på bilens tag, men den kommer aldrig ned. Det er også bedre og sikrere med lift.

Vinduespudserne Brian Wille og Peter Maxner har begge været i Anders Andersens Rengøring i 18 år, og har været faste makkere i de seneste 4 år. 

 

”du bliver behandlet godt, og vi er alle en del af virksomheden”

Servicemedarbejder Ewa Plona

I Anders Andersens Rengøring bliver du behandlet godt, og vi er alle en del af virksomheden. Vi har et godt samarbejde med lederne og med kunderne. Der er stor tillid til medarbejderne. Du er altid i tæt kontakt med lederne. Dialogen er meget tæt og personlig i virksomheden. Jeg elsker, at man får en snak med hinanden. 

På grund af det tætte samarbejde, har jeg også et virkelig godt forhold til de andre servicemedarbejdere, og vi vil alle gerne hjælpe hinanden. Vi er fleksible, hvis nogle af os har brug for hjælp. Der er også mange forskellige opgaver, hvilket varierer arbejdsdagen. Det er altid spændende at få specialopgaverne, fordi det er et afbræk i dagen. ” 

Ewa Plona har været servicemedarbejder i 8 år hos Anders Andersens Rengøring, og hun servicerer flere kunder i Aarhus og omegn. Ewa kører ud med måtter, tekstiler og andre rengøringsremedier til kunder. 

 
 

”Der er ingen steder som Anders Andersens Rengøring”

Tilsynsførende Ejaz Ahmed

”Der er ingen steder som Anders Andersens Rengøring. Der sættes pris på medarbejderne, og der sørges for, at alle medarbejdere bliver instrueret i, hvordan man gør rent på den rigtige og mest ergonomiske måde. 

Instruktion er virkelig vigtigt, for rengøring er fysisk arbejde. Det betyder meget, at man udfører rengøringen korrekt. Procedurerne er sat i system her i virksomheden. Det er med til at sikre mine medarbejderes arbejdsmiljø og kvaliteten over for kunden. Der er også et godt samarbejde mellem alle i virksomheden – fra serviceassistenter til ledere. Alle kan tale med hinanden, og vi kan sige vores mening. ” 

For Ejaz er ærlighed vigtigt i hans arbejde og for samarbejdet. ”Ærlighed er vigtigt for samarbejdet mellem kunden og os. Det er den eneste måde, vi kan sikre, at arbejdet bliver gjort ordentligt og til tiden. Så jeg opfordrer altid mine medarbejdere til at være ærlige overfor mig. De skal sige, hvis der er en opgave, de ikke kan nå eller de ikke ved, hvordan man løser. For samarbejde og ærlighed sikrer, at kvaliteten er i orden. Når kvaliteten er i orden, så er kunden glad. ”

Ejaz Ahmed har været tilsynsførende i 12 år hos Anders Andersens Rengøring. Ejaz har det daglige ansvar for flere kunder og medarbejdere i København. Ejaz er desuden erfaren i grundig rengøring af køkkener, og han er desuden specialiseret i oliering af trægulve og tæpperens samt rens af IT-udstyr.  

 

”For mig handler det i højere grad om at møde mennesker”

Servicemedarbejder Flemming Simonsen

"Anders har fokus på kvalitet. Man tænker derfor også over kvaliteten af det arbejde man selv laver, for man ved aldrig, hvornår vores tilsynsførende kommer og kontrollerer arbejdet. Men det er jo også godt nok, for når kvaliteten er god, så holder vi på kunderne. Det er værste er, hvis en kunde ringer ind og klager. Det er heldigvis aldrig sket. 

Trappevask er fysisk arbejde, men det er god motion. Men man skal bare lige over den første tid, så bliver det lettere og lettere. For mig handler det i højere grad om at møde mennesker. Jeg får både en daglig snak med viceværterne og beboerne.

Den korte snak med beboerne og viceværterne, og at være villig til at give den en ekstra tand i opgaven, tror jeg, er med til at skabe et positivt billede af jobbet, men også et stærkt partnerskab mellem os og boligforeningerne”. 

Flemming Simonsen er 70 år og kan fejre 20 års jubilæum, som servicemedarbejder i Anders Andersens Rengøring. 

 
 

”Jeg kan godt lide, at der er selvstændighed i jobbet”

Servicemedarbejder Annika Løve Nielsen

”Jeg kan godt lide, at der er selvstændighed i jobbet som servicemedarbejder og tillid til os i Anders Andersens Rengøring. Hvis der opstår udfordringer, så bakker vores inspektør Bjørn og inspektørassistent Evy os op. Det er altid rart at vide, at der er støtte fra ledelsen.

Der er en vis frihed i dette job. Der er nogle retningslinjer, du skal følge, men ellers planlægger du din egen arbejdsdag. Selvom trappevask er hårdt, så blev teknikken forfinet og rutinen indøvet over de første måneder, jeg var ansat, og derfor er rengøringen ikke så hård, som den var i starten”.  

Annika Løve Nielsen har været servicemedarbejder siden sommeren 2018 og udfører trappevask og rengøring i forskellige ejendomme på Sjælland.