Ny arbejdsmiljøansvarlig

Laura Medarbejdere

Del vores indlæg lige her:

I Anders Andersens Rengøring er arbejdsmiljø, og særligt et godt arbejdsmiljø, utrolig vigtigt. Vores nye arbejdsmiljøansvarlige er Sussi Andersen, der også er driftssekretær i Vejle-afdelingen.

Jeg valgte at blive arbejdsmiljøansvarlig, da jeg har en kæmpe passion for at folk trives på deres arbejde! Jeg finder det psykiske element utrolig interessant, da det har stor betydning for den enkeltes motivation for at komme på arbejde. Det med, at vi anerkender hinanden, lytter til hinanden og viser hinanden respekt, er noget, som kan skabe et rigtig godt arbejdsmiljø”, fortæller Sussi.

Sussi overtog opgaven fra Lars Rubæk Kiil, som havde haft ansvaret i en del år. ”Jeg har fået en god gennemgang af opgaverne af Lars, og er så sprunget ud i det. Vi har en rigtig god arbejdsmiljøgruppe, hvor der er stor gensidig forståelse og opbakning. Vi er 15 i gruppen og supplerer og hjælper hinanden på tværs.”, fortsætter Sussi.

To af fokusområderne er sikkerhed og kemisk risiko, hvor vi bl.a. bruger APV og onboarding til at give de rigtige informationer til medarbejderne. ”Arbejdsmiljøgruppen har tilrettelagt en masse gode procedurer, som er med til at sikre et godt arbejdsmiljø. Selvfølgelig er der plads til forbedringer, det vil der altid være. Det er også derfor, det er spændende. Men det er virkelig et godt grundarbejde, som gruppen har lagt i de nuværende procedurer. Jeg glæder mig rigtig meget til at videreføre det gode arbejde og bidrage til at vores kollegaer altid oplever et godt arbejdsmiljø”, slutter Sussi.


Del vores indlæg lige her: