Bornholmerfrge

Ny Bornholmerfærge fik en kærlig hånd lige inden første tur

Nina Ejendomsservice, Kunder, Skadeservice

Del vores indlæg lige her:

En helt ny færge mellem Køge og Rønne skulle sejle sin første tur lørdag den 1. september 2018.

I dagene op til premieren lå færgen i Køge Havn, hvor et hav af håndværkere havde travlt med at færdiggøre de sidste detaljer, inden færgen kunne tages i brug. Som det allersidste, efter håndværksarbejdet, skulle færgen have en kærlig hånd i form af rengøring fra top til bund, så den kunne tage sig flot ud over for pressen og de første passagerer.

Hurtig organisering og effektiv indsats

Inspektørassistent i Anders Andersens Rengøring, Bo Schnack Nielsen, blev ringet op om onsdagen og sagde straks ja til at klare rengøringsopgaven, selv om det var med kort varsel. Der var kun halvanden dag til at organisere og klare den omfattende rengøring. Færgen skulle nemlig lette anker og sejle fra Køge Havn allerede fredag morgen.

Situationen var således lidt presset og Bo Schnack Nielsen skulle først have mønstret et kvalificeret rengøringshold. Han fik derfor travlt med mobiltelefonen. 

”Efter at jeg havde talt i telefon uafbrudt i halvanden time, var det lykkedes at samle et hold på 8-10 medarbejdere, der alle var klar til at give den fuld skrue på færgen. Det var med andre ord et topmotiveret rengøringshold, jeg havde med ombord på Bornholmerfærgen næste dag kl. 14. Flere folk stødte til undervejs. På et tidspunkt var vi hele 15 personer i gang på samme tid. Det var en sjov og anderledes opgave, og alle gjorde en fantastisk indsats. De sidste medarbejdere forlod først skuden klokken to om natten.

Dette var en af de større akutopgaver, jeg har prøvet. Heldigvis er vi utrolig fleksible og hjælpsomme over for hinanden i firmaet og kan derfor håndtere akutte opgaver som denne færgerengøring. Mine inspektørkolleger hjalp ved at frigøre medarbejdere fra andre opgaver, så de kunne hjælpe til på færgen. Sådan er det bare, super godt samarbejde hele vejen rundt”, konkluderer Bo Schnack Nielsen.

Har du brug for en hurtig indsats til en rengørings- eller skadeopgave?
Ring 43 99 99 99 – så tager vi fat med det samme.


Del vores indlæg lige her: