Nye materialer og videoer til kurserne

Laura Medarbejdere

Del vores indlæg lige her:

Rengøring er et håndværk og vi uddanner rengøringshåndværkere gennem vores mange kurser. Servicemedarbejderne rustes med værktøjer og metoder til at levere kvalitet og udføre arbejdet ergonomisk korrekt.

Der planlægges et individuelt uddannelsesforløb for hver medarbejder fra det øjeblik, personen er ansat. Servicemedarbejderne kommer på et introkursus i virksomhedens værdier, midler, materialer, miljø, ergonomi mv. og instrueres herefter i deres konkrete rengøringsplaner.

Når vores kvalitetscontroller eller serviceleder foretager kvalitetskontrol på et område, giver de ros og faglig feedback til medarbejderen på området. Dette handler også om at vise respekt for arbejdsindsatsen. Servicemedarbejderne får årligt opdateret deres faglige viden og gentrænet metoder og teknik. De tilbydes kurser til faglig udvikling; bl.a. i GMP rengøring, oliering, tæpperens, skadeservice mv.

Investering i uddannelse er en naturlig følge af vores grundlæggende fokus på at levere kvalitet. Vi har netop udviklet nyt uddannelsesmateriale og lavet instruktionsvideoer, som medarbejderne også kan bruge efter kurserne.

   

Læs mere om vores uddannelse her. 


Del vores indlæg lige her: