HR-afdelingen

En vigtig del af Anders Andersens Rengøring

HR udgør en central funktion for Anders Andersens Rengøring. Afdelingen har en vidt omfavnende funktion i virksomheden. HR bistår blandt andet ved:

Rekruttering
Virksomhedsoverdragelser
Juridiske spørgsmål
Arbejdsmiljø og arbejdsforhold
Personaleomsorg og medarbejdertrivsel
Medarbejderarrangementer
Uddannelses- og kursusansvarlige
Sparring med ledelsen

Dygtige medarbejdere

Er kernen i Anders Andersens Rengøring

Det er yderst vigtigt for Anders Andersens Rengøring, at de rette medarbejdere udvælges, og at vi nærer omsorg for vores medarbejdere og tilbyder de rette arbejdsbetingelser i hårde hverv som rengøring, vinduespolering og ejendomsservice er. Det er en betingelse for Anders Andersens Rengørings succes, at vores medarbejdere trives.

Kort og godt værner HR om Anders Andersens Rengørings unikke virksomhedskultur og vores grundlæggende værdier, som Anders lagde for dagen for mere end 50 år siden.

Vores HR-afdeling består i dag af tre dygtige medarbejdere:

 

Inge Helmark

HR-leder

Inge er HR-leder, og hun har det overordnede ansvar for HR i Anders Andersens Rengøring. Inge har været i virksomheden i 13 år, og har bygget afdelingen op sammen med blandt andre Janni Peters. Inge står for bl.a. rekruttering og udvikling af medarbejdere. Hun er en del af den overordnede ledergruppe, hvor hun hjælper med strategisk forretningsudvikling, ledersparring og bistår ved organisationsændringer.

 

Janni Peters

HR-partner

Janni er HR-partner og har været ansat siden 2008, og har sammen med Inge opbygget Anders Andersens Rengørings professionelle og fagligt stærke HR-afdeling. Janni er til daglig ansvarlig for virksomhedsoverdragelser, dvs. overtagelse af personale. Janni assisterer ved juridiske spørgsmål samt ved rekruttering af medarbejdere og afholdelse af sygesamtaler.
 
 

Sahra Andersen

Kursusansvarlig

Sahra er kursusansvarlig i Anders Andersens Rengøring, og sørger for at samtlige servicemedarbejdere modtager den rette uddannelse. Derudover sørger hun for at medarbejderne tilbydes efteruddannelse, og der er mulighed for at udvikle sig professionelt som personligt i Anders Andersens Rengøring. Derudover assisterer hun ved rekrutteringen af medarbejdere og ved sygesamtaler.

Medarbejder - Ejaz

Ejaz

”Der er ingen steder som Anders Andersens Rengøring. Der sættes pris på medarbejderne"
Læs EJaz' udtalelse
Medarbejder - Peter og Brian

Peter og Brian

”Det er godt at arbejde i AAR. Vi har gode kunder, gode opgaver og gode inspektører"
Læs Peters OG Brians udtalelse
Medarbejder - Annika

Annika

”Jeg kan godt lide, at der er selvstændighed i jobbet som servicemedarbejder og tillid til os i AAR."
Læs Annikas udtalelse