Kommunikation

Få indsigt i hvem vi er, og hvad vi kan


 

SPONSORATER

Medarbejderne er nøglen til succes

Medarbejderne er nøglen til succes, og de er afgørende for holdets resultater. Vi har en grundlæggende tro på, at godt holdarbejde og en stærk holdånd er altafgørende for resultatet på banen. Derfor kastede Anders Andersens Rengøring sig over sportsverdenen i form af sponsorater. En verden, hvor holdånd har ligeså stor betydning for resultaterne på banen. Vores sponsorater har været en aktiv del af at udbrede kendskabet til Anders Andersens Rengøring, og skabe holdånd blandt vores medarbejdere gennem sociale arrangementer.

Vi sponsorerer også disse hold, da vi mener, at vi har et samfundssansvar. Vi engagerer os i den verden vi eksisterer i. Som sjællandsk virksomhed, valgte vi i 1992 at sponsorere den nye førende københavnske klub F.C. København. De lagde stærkt ud med at vinde mesterskabet den første sæson, hvor de deltog i Superligaen. Ligesom F.C. København tog kegler, så tog vores vinduespolering kegler i 1968.  Som vi udvidede til Jylland og Fyn, har vi valgt at engagere os i fodboldklubberne i de byer, hvor vi nu har til huse.

Derfor er Anders Andersens Rengøring sponsor for en lang række danske Superliga klubber – F.C. København, Vejle Boldklub, AGF og AaB. Vi har pt. ingen fysisk adresse i Aalborg, men byen har stor betydning for leveringen af vores ydelser. Desuden er vores langvarige forpligtigelse til nogle af Danmarks førende klubber et bevis for, at vi værdsætter langvarige samarbejdsaftaler og relationer.

Tipskonkurrence 2019/2020


 

Andre sponsorater

Gennem årene har vi også støttet forskellige velgørenhedsorganisationer, som gør en forskel for deres omverden. I 2018 har vi blandt andet ydet et bidrag til Foreningen Familier med Kræftramte Børn, Danske Hospitalsklovne og PULS til fordel for Hjerteforeningen. Fælles for dem er, at de alle vil gøre en forskel for omverdenen – som vi selv gerne vil.

 
Mød kunderne ikon chat

MØD VORES KUNDER

Vores kunder bliver hos os i mange år. Det er vi glade for. Vi lægger stor vægt på at skabe et tillidsfuldt og respektfuldt samarbejde med vores kunder og kontaktpersoner. Vi sætter os altid grundigt ind i vores kunders situation, for det er helt essentielt for at kunne skabe et godt samarbejde.
Mød dem her, og hør hvad de siger
Medarbejder - Ejaz

Ejaz

”Der er ingen steder som Anders Andersens Rengøring. Der sættes pris på medarbejderne"
Læs EJaz' udtalelse
Medarbejder - Peter og Brian

Peter og Brian

”Det er godt at arbejde i AAR. Vi har gode kunder, gode opgaver og gode inspektører"
Læs Peters OG Brians udtalelse
Medarbejder - Annika

Annika

”Jeg kan godt lide, at der er selvstændighed i jobbet som servicemedarbejder og tillid til os i AAR."
Læs Annikas udtalelse