Kommunikation

Få indsigt i hvem vi er, og hvad vi kan


 

Rent ud Sagt magasiner

Image

Vinter 2020

Image

Sommer 2019

Image

Sommer 2018

Image

Sommer 2017

Vores kunde- og pressemateriale

Profil brochure

Profilbrochure

Lift Brochure

Liftbrochure

Ejendomsbrochure

Ejendomsservicebrochure

Sponsorater

Medarbejderne er nøglen til succes, og de er afgørende for holdets resultater. Vi har en grundlæggende tro på, at godt holdarbejde og en stærk holdånd er altafgørende for resultatet på banen. Derfor kastede Anders Andersens Rengøring sig over sportsverdenen i form af sponsorater. En verden, hvor holdånd har ligeså stor betydning for resultaterne på banen. Vores sponsorater har været en aktiv del af at udbrede kendskabet til Anders Andersens Rengøring, og skabe holdånd blandt vores medarbejdere gennem sociale arrangementer.

Vi sponsorerer også disse hold, da vi mener, at vi har et samfundssansvar. Vi engagerer os i den verden vi eksisterer i. Som sjællandsk virksomhed, valgte vi i 1992 at sponsorere den nye førende københavnske klub F.C. København. De lagde stærkt ud med at vinde mesterskabet den første sæson, hvor de deltog i Superligaen. Ligesom F.C. København tog kegler, så tog vores vinduespolering kegler i 1968. Som vi udvidede til Jylland og Fyn, har vi valgt at engagere os i fodboldklubberne i de byer, hvor vi nu har til huse.

Derfor er Anders Andersens Rengøring sponsor for en lang række danske Superliga klubber – F.C. København, Vejle Boldklub, AGF og AaB. Vi har pt. ingen fysisk adresse i Aalborg, men byen har stor betydning for leveringen af vores ydelser. Desuden er vores langvarige forpligtigelse til nogle af Danmarks førende klubber et bevis for, at vi værdsætter langvarige samarbejdsaftaler og relationer.

Familier med kraftramte børn Logo sponsorateDanske hospitals klovne Logo sponsorateHus forbi
 

Andre sponsorater

Gennem årene har vi også støttet forskellige velgørenhedsorganisationer, som gør en forskel for deres omverden. I 2018 har vi blandt andet ydet et bidrag til Foreningen Familier med Kræftramte Børn og Danske Hospitalsklovne. Fælles for dem er, at de alle vil gøre en forskel for omverdenen – som vi selv gerne vil.

 
Mød kunderne ikon chat

Mød vores kunder

Vores kunder bliver hos os i mange år. Det er vi glade for. Vi lægger stor vægt på at skabe et tillidsfuldt og respektfuldt samarbejde med vores kunder og kontaktpersoner. Vi sætter os altid grundigt ind i vores kunders situation, for det er helt essentielt for at kunne skabe et godt samarbejde.
Mød dem her, og hør hvad de siger