Rådgivning i dag – Vinduespolering i morgen

Laura Vinduespolering

Del vores indlæg lige her:

“Hvor er det skønt med nypudsede vinduer”– ja, den sætning har vi fornøjelsen af at høre igen og igen fra kunderne i vinduespoleringsafdelingen.

Effektiv kvalitetssikring

Forårssolens skarpe lys afslører alt på et vindue, også når det er pudset, og der er efterladt striber af den ene eller anden slags. Selv det mindste sjusk eller hastværk i poleringen vil vise sig som løbere eller vandrette striber på vinduesglasset.

For at sikre, at alle vores kunder oplever høj kvalitet og stabilitet i den polering, de får udført af os, har vi et effektivt kvalitetssikringssystem. Dette garanterer endnu flere kvalitetstjek og endnu hurtigere opfølgning, hvis den udførte polering på en opgave ikke fuldt ud lever op til det aftalte kvalitetsniveau. Arbejdet med kvalitetssystemet har givet alle i poleringsafdelingen endnu mere motivation og fokus på at være knivskarpe i hver eneste opgave.

Branchens største program af lifte

Som Danmarks største leverandør af vinduespolering er vi foran med hensyn til anvendelse af ny teknik og udvikling af nye løsninger. Vi har branchens absolut største program af lifte, der kan sikre polering i alle højder, helt op til 64meter. Det store program af lifte sikrer samtidig stor fleksibilitet og hurtig reaktionsmulighed, hvis vores kunder står med et akut behov for polering, eller andet der kræver lift.

En del liftkrævende opgaver kan vi udføre i forbindelse med vinduespoleringen, fx rens af tagrende eller facaderens, så der spares selvstændig leje og udkørsel af lift. Er det en akut opgave, der skal klares, så kan vi som regel rykke ud med ganske kort varsel, fordi vi har egne lifte i stort antal.

Som kunde hos os får du:

  • Svanemærket vinduespolering – læs mere her
  • Branchens største og mest fleksible liftpark – op til 64 meter.
  • En samarbejdspartner der kan løse ALLE opgaver – intet er umuligt!
  • En effektiv poleringsplan, der overholdes.
  • Inspektør der godkender den udførte vinduespolering.
  • Branchen mest udviklede kvalitetssystem til at sikre høj kvalitet hver gang.
  • GPS styring og dokumentation af poleringsopgaverne.
  • Veluddannede vinduespudsere med stor erfaring (anciennitet pt. ca. 7,2 år).
  • Teknisk kompetente og ansvarlige to-mands teams.
  • En seriøs leverandør med en velfungerende sikkerhedsorganisation og eget kursuscenter til introkurser samt kurser i teknik, ergonomi, sikkerhed og liftmanøvrering.

Ring til os på 43 99 99 99.

Læs mere om vores andre ydelser i vinduespolering
Facaderens
Algerens
Tagrenderens


Del vores indlæg lige her: