Green Drain fjerner lugt fra afløbbet

Ferietid – Stop lugt fra afløb

Laura Ejendomsservice, Erhvervsrengøring

Del vores indlæg lige her:

… det er nemt, effektivt og miljørigtigt (ingen kemi)

Det er ikke alt, der kan klares alene ved rengøring, men med viden, erfaring og gode samarbejdspartnere går vi skridtet videre.
Fx i forhold til afløb, der lugter. Green Drain er en fantastisk lugtstopper, som nemt kan installeres.

Løsningen på et udbredt lugtproblem
Kloaklugt er et velkendt problem i bygninger med gulvafløb. Kloaklugten siver op, når vandstanden i vandlåsen under gulvet bliver lav. Vandet fordamper, hvis afløbet ikke bruges regelmæssigt.

Den afskyelige kloaklugt ødelægger brugeroplevelsen i selv det flotteste omklædningsrum, baderum, kælder osv. Men Green Drain virker som en prop, så det kan løse problemet.

I ferietiden er lugten ekstra slem
Lugtproblemet er særlig slemt i ferietiden, hvor virksomhedernes omklædning/baderum benyttes mindre. Vandlåsen får derved ikke tilført vand, men tørrer ud, så kloaklugten kan passere og stige op gennem afløbet.

Sådan fungerer løsningen
Green Drain er en afløbsindsats med en åben/lukke-membran af gummi. Når Green Drain er sat i afløbet, kan vand passere ned gennem lukke-membranen, mens kloaklugt bliver stoppet den modsatte vej.

Green Drain

Green Drain fås i forskellige størrelse

Holdbar og miljørigtig
Afløbsindsatsten er selvrensende og holder effektivt kloaklugten på afstand i lang tid. Derved undgås afløbsrensning med skrap kemi for at fjerne lugt. Dette er en stor fordel for både miljø og medarbejderne.

Har du bemærket lugtgener fra et afløb, så kontakt os på 43 99 99 99.

Læs en nærmere præsentation af Green Drain HER


Del vores indlæg lige her: