Trappevask

Unikt trappevask system

Laura Ejendomsservice

Del vores indlæg lige her:

Der giver renere trapper og slider mindre på vores medarbejdere!

Trappevask er rigtig hårdt for medarbejderen, og særlig nu hvor der er et øget fokus på rene opgange og at mindske smitte; så er medarbejdernes fysiske og ergonomiske helbred rigtig vigtigt.

Vores unikke trappevask system støtter medarbejderne og miljøet, og gør trappevask nemmere og giver et bedre resultat. Vi arbejder nemlig med for fugtede klude, hvor der benyttes 1 ren klud pr. etage. Medarbejderne skal nu ikke vride klude, eller der vaskes med beskidt vand. Derved opnås et bedre resultat, som er mere skånsomt for medarbejderen. Samtidig oplever kunderne, at gulvene ikke er glatte pga. overforbrug af vand.

Derudover, har corona givet et større ønske hos kunderne om at få sprittet af gelænder, dørhåndtag, postkasser, kontaktflader på dørene og lignende. Den seneste tid har Ejendomsservice haft rigtig mange af disse opgaver, hvor vi har kunne hjælpe kunder med forårsrene og desinficerede opgange. Vi har også leveret spritflasker til vores kunder, så de kunne have dem stående i opgange og kunne mindske smitten.

Læs mere om vores grøn service, skadeservice og viceværtsservice


Del vores indlæg lige her: