Facaderens og andre services

Gennemtænkt og professionel i alle højder


 

Miljøvenlig facaderens

Når facaden skal vaskes ren

Bygningen er ofte kunder og gæsters første fysiske møde med din virksomhed, så den skal give det bedste indtryk fra begyndelsen. Med flotte og renvaskede facader bliver dine gæster mødt af en velholdt og ren bygning. 

Mange bygninger kan fremstå langt mere præsentable og velholdte med renvaskede facader. 

Skidt og snavs fra vind og vejr sætter uundgåeligt sit aftryk på bygningers ydre og får facader til at fremstå triste og grå. En nænsom og effektiv facaderens er en god måde at vaske sporene fra vind og vejr væk, så bygningernes flotte originale udseende kommer frem igen. 

I Anders Andersens Rengøring får vi det originale udtryk frem igen med en skånsom og miljøvenlig vask af facaderne. Den udføres af erfarne medarbejdere og ved hjælp af og rentvandsanlæg.

Med andre ord vi får virksomheden til at skinne - igen. 

Vi hjælper også med:

Vi har prøvet det meste, hvilke rengøring skal du bruge?

Graffitirens
Vinduesglasrens

Vi rykker hurtigt ud, hvis I har været udsat for graffiti. For graffiti er ikke noget der skal repræsentere virksomheden. Selvom vi rykker hurtigt, skal du ikke være i tvivl. Vi er grundige i vores arbejde. 

Hvis vinduerne ser matte og uklare ud – selv efter en vinduespolering – så kan en vinduesglasrens være en god idé. Selvom du får pudset vinduer flere gange årligt, så sætter vind og vejr sig efterhånden på ruderne. 

Vores glasrensning udføres med et specialmiddel, der gør vinduesglasset klart, så vinduerne kommer til at se pæne ud, og giver en uspoleret udsigt indefra.

 
 
 
Ring os op ikon

Brug for facaderens?

Vi klarer alle typer poleringer – fra almindelig vinduespolering til finishpolering af nybyg og renoveringer