Vinduespolering AArhus

Vi er altid lige i nærheden


De mange forskellige bygninger i Aarhus er ingen udfordring for os. Vi har flere års erfaring med vinduespudsning af alt lige fra store sygehuse til produktions- og kontorbygninger og har en kæmpe liftpark, som vi kan trække på. Men du finder ikke bare kvalitetsudstyr og erfaring hos os – vi har fornuftige priser, som bygger på en grundig behovsanalyse. I det hele taget er Anders Andersens Rengøring præget af grundighed og ansvarlighed – og sådan har det været, siden en ung Anders Andersen startede op i det små tilbage i 1968. Udover vores behovsanalyse ses ansvarligheden f.eks. i gode medarbejderforhold og hensyn til miljøet – vi var Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab til at blive Svanemærke-certificerede. Valget af vores vinduespolering i Aarhus er et ansvarligt valg.

Der er en god grund til vores fornuftige priser på vinduespolering i Aarhus


Vores fornuftige priser er på ingen måde tilfældige. Før vi går i gang med vinduespoleringen i Aarhus, laver vi en grundig behovsanalyse. Analysen foretages med overlegen teknologi og logistik. Derfor ved du, at du får en vinduespudsning i høj kvalitet, ligesom du er garanteret en god pris – ikke en eneste krone vil gå til spilde, når de bruges hos os. Desuden fakturerer vi i modsætning til mange andre leverandører først efter, at arbejdet er udført. På den måde er du fuldstændig sikker på, at du ikke kommer til at betale for en opgave, der ikke er blevet udført. Vores grundighed og ansvarlighed kommer også til udtryk ved inspektørtjek og omhyggelige kvalitetsvurderinger. Inden længe kan du se frem til, at virksomhedens vinduer stråler flot – til glæde for medarbejdere, gæster og andre. Se mere og få et tilbud på vinduespolering i Aarhus her.
Medarbejder - Ejaz

Ejaz

”Der er ingen steder som Anders Andersens Rengøring. Der sættes pris på medarbejderne"
Læs EJaz' udtalelse
Medarbejder - Peter og Brian

Peter og Brian

”Det er godt at arbejde i AAR. Vi har gode kunder, gode opgaver og gode inspektører"
Læs Peters OG Brians udtalelse
Medarbejder - Annika

Annika

”Jeg kan godt lide, at der er selvstændighed i jobbet som servicemedarbejder og tillid til os i AAR."
Læs Annikas udtalelse
Mød kunderne ikon chat

MØD VORES KUNDER

Vores kunder bliver hos os i mange år. Det er vi glade for. Vi lægger stor vægt på at skabe et tillidsfuldt og respektfuldt samarbejde med vores kunder og kontaktpersoner. Vi sætter os altid grundigt ind i vores kunders situation, for det er helt essentielt for at kunne skabe et godt samarbejde.
Mød dem her, og hør hvad de siger