Vinduespolering København

Vi er altid lige i nærheden


Her finder du Svanemærket vinduespudsning i København og omegn i høj kvalitet og til gode priser. Vi har mange årtiers erfaring og en tilgang præget af grundighed og ansvarlighed. Vi er f.eks. Nordens første leverandør af Svanemærke-certificeret vinduespolering – denne certificering er din garanti for miljøhensyn, gode medarbejderforhold og høj kvalitet. Vores høje kvalitet er et resultat af mange faktorer. Eksempelvis ansætter vi kun de dygtigste og mest pålidelige vinduespudsere. Og så anvender vi udstyr i topklasse – vi har f.eks. en gigantisk liftpark, som gør os i stand til at tilpasse os perfekt til den pågældende opgave, uanset højde og tilgængelighed. Vi hjælper både store sygehuse, små kontorbygninger og mange flere. Skal vi også hjælpe dig? Få et godt tilbud på vinduespolering i København lige her.

Vores vinduespolering i København er præget af grundighed og gode priser


Når vinduespudsningen skal udføres af folk, du kan stole på, er Anders Andersens Rengøring det optimale bud. Allerede i 1968 blev en ung Anders Andersen selvstændig for at kunne levere et stykke kvalitetsarbejde. Han ønskede også at kunne rydde ordentligt op efter sig – noget der ikke var tid til der, hvor Anders arbejdede før. I dag er vi stadig til at regne med, også når det gælder det grundige forarbejde. I forbindelse med vinduespoleringen i København foretager vi en omhyggelig behovsanalyse, hvilket sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser. I modsætning til mange andre leverandører fakturerer vi desuden først efter, at en opgave er afsluttet – derfor kan du være sikker på, at du kun betaler for udført arbejde. Så mangler du vinduespolering i København, så er Anders Andersens Rengøring det rette valg - både når det kommer til kvalitet og pris.
Medarbejder - Ejaz

Ejaz

”Der er ingen steder som Anders Andersens Rengøring. Der sættes pris på medarbejderne"
Læs EJaz' udtalelse
Medarbejder - Peter og Brian

Peter og Brian

”Det er godt at arbejde i AAR. Vi har gode kunder, gode opgaver og gode inspektører"
Læs Peters OG Brians udtalelse
Medarbejder - Annika

Annika

”Jeg kan godt lide, at der er selvstændighed i jobbet som servicemedarbejder og tillid til os i AAR."
Læs Annikas udtalelse
Mød kunderne ikon chat

MØD VORES KUNDER

Vores kunder bliver hos os i mange år. Det er vi glade for. Vi lægger stor vægt på at skabe et tillidsfuldt og respektfuldt samarbejde med vores kunder og kontaktpersoner. Vi sætter os altid grundigt ind i vores kunders situation, for det er helt essentielt for at kunne skabe et godt samarbejde.
Mød dem her, og hør hvad de siger