Vores tilfredse kunder

Vi hjælper dem med at holde rent!

 

”Det daglige vedligehold er i orden”

Gunner M. Bendtsen, bestyrelsesmedlem i E/F M-huset

Da ejerforeningen M-huset i Ørestaden i 2017 skulle finde en ny leverandør til rengøring af deres opgange og vedligehold af deres grønne fællesarealer, tog bestyrelsesmedlem Gunner M. Bendtsen fat i Anders Andersens Rengøring. Ejerforeningen fik i forvejen pudset vinduerne af Anders Andersens Rengøring, og derfor så Gunner det som en mulighed for at samle nogle af opgaverne, der ligger i at drive og vedligeholde en ejerforening og en ejendom. 

”Bestyrelsen, inklusiv mig selv, satte nogle kriterier op ud fra ejerforeningens husordenen og reglement, som var blevet vedtaget ved tidligere generalforsamlinger. For det første var det vigtigt for vores ejerforening, at der var gennemsigtighed i aftalen, så vi, som bestyrelse og ejerforening, havde en klar idé om, hvilke opgaver, der var inkluderet i serviceaftalen. 

For det andet ville vi have kvalitet og stabilitet i servicen. Vi skulle kunne stole på, at opgaverne blev klaret. Og det har vi fået med Anders Andersens Rengøring. For det tredje var det helt essentielt, at serviceleverandøren havde den nødvendige kapacitet til at stille med et hold, så vores vinduespolering og ejendomsservice ikke lider, hvis der opstår sygdom og andre uforudsigeligheder”, fortæller Gunner M. Bendtsen. 

 

”Et godt samarbejde, der virker”

Gunner M. Bendtsen, bestyrelsesmedlem i E/F M-huset

”Her i ejerforeningen skal det daglige vedligehold bare fungere. Det skal være nemt at komme i kontakt med servicevirksomheden. Og det fungerer bare med holdet, som Anders Andersens Rengøring har sat. Holdet kommer hver dag og sørger for, at vores ejendom er præsentabel. 

Og skulle der opstå akutte udfordringer, så står holdet klar. Fordelen ved Anders Andersens Rengøring er nemlig, at de kan rykke hurtigt, når behovet opstår. De stiller op hurtigere end du kan nå at ringe dem op. Og det skyldes deres størrelse. De har mandskabet til at stille søndag morgen, hvis der er en vandskade i kælderen. Som bindeled mellem Anders Andersens Rengøring og ejerforening, kan jeg kun sige at kommunikationsvejen er let og enkel. Du har én kontaktperson, og du kan altid få fat i ham. 

Dialogen før, under og efter aftalen har været positiv og god. Vi har fået en klar struktur og stabilitet i aftalen, og vi ved, at vi får kvalitet. Vi har kun oplevet professionalisme, hvor der er fuldstændig styr på det juridiske. Med et samarbejde med Anders Andersens Rengøring kan du være sikker på, at betingelserne bliver overholdt. 

Der er ikke en finger at sætte på samarbejdet. Jeg kan med ro i sindet give stafetten videre – for samarbejdet virker bare med Anders Andersens Rengøring”, slutter bestyrelsesmedlem Gunner M. Bendtsen.

 
 

”Rengøring overdraget til ANDERS ANDERSENS”

Henrik Schneller, chef for Facility Management Arbejdernes Landsbank

”I 2018 besluttede vi at virksomhedsoverdrage egen rengøringsfunktion på vores store sites i København og Glostrup og i 12 filialer til Anders Andersens Rengøring, hvor alle medarbejderne blev tilbudt job. Vi ønskede bl.a. at sikre et ensartet kompetenceniveau, ensartet daglig styring, efteruddannelse og ergonomi og at lette administrationen i forhold til ledelse, afløsning ved ferie og sygdom m.v.

Vi havde hele tiden haft Anders Andersens Rengøring i tankerne i relation til overdragelse af rengøringsopgaven, da det er en virksomhed med samme værdier som os selv i forhold til medarbejdere, miljø og CSR, og vi har da også haft en rigtig fin proces frem til nu”, Henrik Schneller, chef for Facility Management hos Arbejdernes Landsbank.

 

”Butikskoncept på vinduespolering”

Henrik Schneller, chef for Facility Management Arbejdernes Landsbank

”Vi har længe benyttet Anders Andersens Rengøring til vinduespolering i vores filialer landet over. Det fungerer godt. Jeg er helt tryg ved, at poleringen bliver udført som aftalt og fastlagt i poleringsplanen og at kvaliteten altid er i orden, så vi ikke behøver at bruge tid på kontrol og opfølgning.

Samtidig leverer Anders Andersens Rengøring Svanemærket Vinduespolering, hvilket er meget vigtigt for Arbejdernes Landsbank”. Henrik Schneller, chef for Facility Management hos Arbejdernes Landsbank.

 
 

"Vigtigt, at der er rent og pænt"

Johnny Priess, seniorkonsulent i Tingbjerg Forum

”Det bidrager i høj grad til den positive oplevelse og stemning blandt beboerne, når rengøringen i de 350 opgange og 50 vaskerier er i orden. Derfor er vi meget tilfredse med Anders Andersens Rengøring som serviceleverandør”, understreger seniorkonsulent i Tingbjerg Forum Johnny Priess. 

TINGBJERG FORUM er et servicecenter for beboerne i Tingbjerg. I Servicecentret arbejder 35-40 medarbejdere med daglig ejendomsdrift og beboerservice. Centret omfatter også områdesekretariat, der tilbyder rådgivning og hjælp til beboere i sociale spørgsmål, og et lægehus med to praktiserende læger.

”Rengøringen kører bare, uden bøvl. Tingene bliver gjort som aftalt, og der er altid hurtig opfølgning, hvis der er behov. Dermed undgår vi utilfredse beboere og tidskrævende klager, og kan i stedet koncentrere os om at yde beboerne god personlig service her på kontoret. Det vil vi meget hellere, for deres spørgsmål og sager vedrørende deres bolig, har altid stor betydning for dem”.