erhvervsRengøring

Kundetilpassede kvalitetsløsninger


 

Førende leverandør af kvalitetsrengøring

Vi har specialiseret os i erhvervsrengøring i mere end 50 år

Hos Anders Andersens Rengøring er rengøring et håndværk og vi følger kvaliteten helt til dørs. Igennem 50 år har specialiseret os i rengøring af kontorer, domiciler og andre erhvervsfaciliteter.

Vi skræddersyr rengøringsløsninger, der opfylder din virksomheds behov. Vores planlæggere er eksperter i at udvikle den mest optimale løsning for dit kontor eller domicil. Med Anders Andersens Rengøring som samarbejdspartner får du effektiv  erhvervsrengøring, hvor der hele tiden er tjek på kvaliteten.

Vores servicemedarbejdere er veluddannede håndværkere. De har indsigt og forståelse for rengøring af kontorer, domiciler og produktionsfaciliteter og udfører alle opgaver med stolthed og stabilitet.

Du får pålidelighed og kvalitet, når du vælger Anders Andersens Rengøring som samarbejdspartner.

Skal vi gøre rent for dig?

Anders Anderse rengøringsmedarbejder
 
 

Mere synlig ledelse

Tæt dialog med medarbejdere og kunder

Vi lægger vægt på, at vores driftsledelse er synligt tilstede hos kunderne. Vi ønsker en tæt dialog med hver kunde og servicemedarbejder. Derfor har vores serviceledere færre rengøringspladser at føre tilsyn med. Dette betyder kvalitetsgaranti, god medarbejdersupport og hurtigere responstid over for kunderne.

UDDANNET PERSONALE

Erhvervsrengøring baseret på viden

Vi tilgår rengøring som et håndværk. Vi har i over 50 år udviklet og perfektioneret håndværket gennem viden og erfaring. Rengøring er et fag, der hele tiden udvikler sig, og vi sørger at være på forkant med udviklingen. Derfor uddanner og videreuddanner vi vores medarbejdere løbende, så kunderne altid får kvalitetsrengøring.

Ren miljøgevinst

Indkøb med omtanke

Vi var Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der blev Svanemærket. Dette giver vores kunder en særlig garanti og sikkerhed, da Svanemærket kræver, at vi opfylder en lang række skrappe krav til både kvalitet, miljø og etik, herunder gode medarbejderforhold.

FOKUS PÅ KVALITET

Kun det bedste til virksomheden

Vi udfører daglige kvalitetsvurderinger af vores arbejde, så kunderne får den forventede kvalitet. Vores kvalitetssikring sørger for, at dine medarbejdere har det bedste indeklima på arbejdspladsen, så de præsterer deres bedste hver dag.

VORES MAGASIN

RENT UD SAGT

Rent ud sagt Magasin

VORES MAGASIN

RENT UD SAGT

Rent Ud Sagt er vores magasin, hvor vi har fokus på nyheder, know how og erfaringer i forbindelse med levering af erhvervsrengøring, vinduespolering og ejendomsservice.

Læs det seneste magasin her ...
Rengøring ikon

Erhvervsrengøring

Høj kvalitet hver dag

Vi leverer Svanemærket erhvervsrengøring landet over. Skal dine medarbejdere have det bedste arbejdsmiljø?

Læs mere her ...
vinduespolering ikon

VINDUESPOLERING

Professionel polering i alle højder

Få skinnende rene vinduer med en professionel polering, der passer på miljøet. Vil du have de reneste ruder?

Læs mere her ...
Ejendomsservice ikon

EJENDOMSSERVICE

Stabile services til ejendommen

Vi sørger for, at ejendommen ser præsentabel ud. Skal du have de reneste og grønneste udendørsarealer?
Læs mere her ...
 
 
Ring os op ikon

mangler du svar?

Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os telefonisk, skriftligt og online. Vi bestræber os på at imødekomme og besvare alle henvendelser med rettidig omhu.
Kontakt os!
Karrieremuligheder ikon

Karrieremuligheder

Hos Anders Andersens Rengøring investerer vi i vores medarbejdere. Vi tilbyder alle en grundig oplæring og efterfølgende efteruddannelse på vores eget uddannelsescenter. Vil du vide mere om vores uddannelsescenter og karrieremuligheder?

Mere om Job & karriere