Erhvervsrengøring

Kundetilpassede kvalitetsløsninger


 

Daglig rengøring i høj kvalitet

Dag efter dag, måned efter måned, år efter år

En effektiv kvalitetsrengøring er ikke bare med til at vedligeholde dit inventar og dine faciliteter. En grundig daglig rengøring af kontoret bidrager i ligeså høj grad til et bedre indeklima, hvilket resulterer i gladere og mere effektive medarbejdere. Med vores svanemærkede erhvervsrengøring sørger vi for, at dine kontorer altid er flotte, præsentable og behagelige at opholde sig i.

Vi skræddersyr selvfølgelig vores løsning til dine behov, så medarbejdere og gæster får den bedste oplevelse af dit kontor – hver dag. Det er ikke kun vigtigt, at du får en løsning, der passer lige netop til dine behov. Det handler også om at udnytte vores kompetencer mest effektivt – til din fordel. Derfor udvikler vores planlæggere den mest optimale og kvalitetssikrede erhvervsrengøring til dig.

Vi håndterer alle rengøringsopgaver

Hvilken rengøring har du behov for?

Kontorrengøring
Domicilrengøring
Hovedrengøring
Datacenterrengøring
Specialrengøring
 
 

Førende leverandør af kvalitetsrengøring

Vi har specialiseret os i erhvervsrengøring i mere end 50 år

Hos Anders Andersens Rengøring er rengøring et håndværk og vi følger kvaliteten helt til dørs. Igennem 50 år har specialiseret os i rengøring af kontorer, domiciler og andre erhvervsfaciliteter.

Vi skræddersyr rengøringsløsninger, der opfylder din virksomheds behov. Vores planlæggere er eksperter i at udvikle den mest optimale løsning for dit kontor eller domicil. Med Anders Andersens Rengøring som samarbejdspartner får du effektiv erhvervsrengøring, hvor der hele tiden er tjek på kvaliteten.

Vores servicemedarbejdere er veluddannede håndværkere. De har indsigt og forståelse for rengøring af kontorer, domiciler og produktionsfaciliteter og udfører alle opgaver med stolthed og stabilitet.

Du får pålidelighed og kvalitet, når du vælger Anders Andersens Rengøring som samarbejdspartner.

Skal vi gøre rent for dig?

Anders Anderse rengøringsmedarbejder

Mere synlig ledelse

Tæt dialog med medarbejdere og kunder

Vi lægger vægt på, at vores driftsledelse er synligt tilstede hos kunderne. Vi ønsker en tæt dialog med hver kunde og servicemedarbejder. Derfor har vores serviceledere færre rengøringspladser at føre tilsyn med. Dette betyder kvalitetsgaranti, god medarbejdersupport og hurtigere responstid over for kunderne.

Uddannet personale

Erhvervsrengøring baseret på viden


Vi tilgår rengøring som et håndværk. Vi har i over 50 år udviklet og perfektioneret håndværket gennem viden og erfaring. Rengøring er et fag, der hele tiden udvikler sig, og vi sørger at være på forkant med udviklingen. Derfor uddanner og videreuddanner vi vores medarbejdere løbende, så kunderne altid får kvalitetsrengøring.

Ren miljøgevinst

Indkøb med omtanke

Vi var Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der blev Svanemærket. Dette giver vores kunder en særlig garanti og sikkerhed, da Svanemærket rengøring kræver, at vi opfylder en lang række skrappe krav til både kvalitet, miljø og etik, herunder gode medarbejderforhold.

Fokus på kvalitet

Kun det bedste til virksomheden

Vi udfører daglige kvalitetsvurderinger af vores arbejde, så kunderne får den forventede kvalitet. Vores kvalitetssikring sørger for, at dine medarbejdere har det bedste indeklima på arbejdspladsen, så de præsterer deres bedste hver dag.

 
 
Rengøring ikon

Erhvervsrengøring

Høj kvalitet hver dag

Vi leverer Svanemærket erhvervsrengøring landet over. Skal dine medarbejdere have det bedste arbejdsmiljø?

Læs mere her ...
vinduespolering ikon

Vinduespolering

Professionel polering til virksomheder

Få skinnende rene vinduer med professionel og miljørigtig polering i alle højder. Skal din virksomhed have de reneste vinduer?

Læs mere her ...
Ejendomsservice ikon

Ejendomsservice

Stabile services til ejendommen

Vi sørger for, at ejendommen ser præsentabel ud. Skal du have de reneste og grønneste udendørsarealer?
Læs mere her ...
Ring os op ikon

Mangler du svar?

Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os telefonisk, skriftligt og online. Vi bestræber os på at imødekomme og besvare alle henvendelser med rettidig omhu.

Kontakt os!
Karrieremuligheder ikon

Karrieremuligheder

Hos Anders Andersens Rengøring investerer vi i vores medarbejdere. Vi tilbyder alle en grundig oplæring og efterfølgende efteruddannelse på vores eget uddannelsescenter. Vil du vide mere om vores uddannelsescenter og karrieremuligheder?

Mere om Job & karriere