Ejendomsservice

Stabil og effektiv service


 

Stabil ejendomsservice til beboelse og erhverv

Vi klarer alt fra trappevask til træfældning

En stabil ejendomsservice betyder, at dine ejendomme viser sig fra sin bedste side –indendørs og udendørs. En ren og velholdt ejendom byder dine gæster og beboere eller kunder og medarbejdere varmt velkommen. Men ikke nok med at du får stabil ejendomsservice, så er vores løsning skræddersyet til lige præcis bolgiforeningens eller virksomhedens behov.

Vi udarbejder en gennemtænkt serviceplan, og vi sender kun dedikerede og motiverede medarbejdere ud til din boligforening eller virksomhed. Skulle ekstra eller akutte behov opstå undervejs, er vi altid klar til at løfte opgaven. Vi har en lang række specialkompetencer, så vi kan både assistere dig i insektbekæmpelse,  fjernelse af skimmelsvamp, miljørigtig ukrudtsbekæmpelse mm.

 

 

 
 

Håndværk sat i system

Analogt og digitalt

Vores ejendomsservice er sat i system – både analogt og digitalt – til fordel for dig. Vores effektive systemer betyder mere kvalitet for pengene, gladere medarbejdere og mindre spildtid.

Uddannet personale

Ejendomsservice baseret på viden og erfaring

Vores medarbejdere i ejendomsservice er uddannede håndværkere, og med mere end 50 år i branchen har vi samlet erfaringer sammen, hvilket har resulteret i udviklingen af vores eget innovative trappevask-system.

Grundig service

Skræddersyet til dig

Vores ejendomsservice er kendetegnet ved grundighed og ansvarlighed –uanset hvilken opgave vi på tager os på din matrikel. Vi klarer alt fra trappevasken, rengøringen af fællesarealer til snerydning og vedligehold af grønne arealer. Løsningen er altid skræddersyet til din ejendom, så du får flotte resultater hele vejen rundt om matriklen.

Skadeservice 24/7

Hjælp i akutte situationer

Har du akut behov for assistance ved eksempelvis vandskade, oversvømmelse, brand- og røg skade samt stormskader? Så kontakt vores professionelle skadeservice, der står klar 24/7. Vi står for alt fra problemløsningen til oprydningen.
Rengøring ikon

Erhvervsrengøring

Høj kvalitet hver dag

Vi leverer Svanemærket erhvervsrengøring landet over. Skal dine medarbejdere have det bedste arbejdsmiljø?

Læs mere her ...
vinduespolering ikon

Vinduespolering

Professionel polering til virksomheder

Få skinnende rene vinduer med professionel og miljørigtig polering i alle højder. Skal din virksomhed have de reneste vinduer?

Læs mere her ...
Ejendomsservice ikon

Ejendomsservice

Stabile services til ejendommen

Vi sørger for, at ejendommen ser præsentabel ud. Skal du have de reneste og grønneste udendørsarealer?
Læs mere her ...