Effektiv vinduespolering
til alle virksomheder

Vi har specialiseret os i vinduespolering i mere end 50 år


I 1968 begyndte den unge Anders Andersens eventyr med at tilbyde vinduespolering i høj kvalitet til sjællandske skoler, virksomheder og boligforeninger.

En portefølje af services er siden tilføjet – herunder facaderens, finish polering af nybyg eller renovering mv., som vi tilbyder til kunder i hele landet. Gennem de seneste 50 år har vi specialiseret os i vinduespolering og uddannet mange i håndværket. Vores vinduespudsere er veluddannede håndværkere og udfører alle opgaver med stolthed og stabilitet – med respekt for faget og miljøet. For vi kan med stolthed bryste os af, at vi var den første leverandør af Svanemærket vinduespolering i Norden.

Få en gennemtænkt vinduespolering, som når selv de fjerneste kroge med vores store liftpark. Vi garanterer høj kvalitet, fleksibel service – landet over.

Se vores vinduespoleringsfolder.

Tilbud i dag - Polering i morgen

Du får bl.a. adgang til 50 års erfaring

Klar gennemsigtighed

Vi fakturerer først når opgaven er udført


Vi fakturerer først, når opgaven er udført. Det er et vigtigere punkt end man lige skulle tro – særligt når det gælder vinduespolering. At vi først fakturerer efter færdigmeldt arbejde er din garanti for, at du får den vinduespolering, som du betaler for. Det synes vi er rimeligt.

Vi sikrer kvaliteten

Din garanti for et flot slutresultat


Kvalitet er en del af vores DNA. For at sikre en stabil, høj kvalitet, inspicerer og kontrollerer vores inspektører arbejdet, da vi ikke vil miste kunder på grund af dårlig kvalitet eller service. Vi udfører derfor mere end 1.300 kvalitetskontroller om året. Vores kvalitetssikring skaber tilfredse kunder.

Grundig polering

Med fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed


Vi er kendetegnet ved at være grundige i alle henseender. Kvalitet er altid i højsædet, og intet er overladt til tilfældighederne. Vi har fuldstændig styr på sikkerheden og arbejdsmiljøet – hvad enten vinduespoleringen foregår i højden eller nede på jorden. Vores medarbejdere er nemlig afgørende for vores service.

Ren miljøgevinst

Svanemærket siden 2017


Som det første rengøringsselskab i Norden, der blev Svanemærket på vinduespolering, garanterer vi, at du får skinnende ruder med omtanke for miljøet. I alle aspekter har vi tænkt på miljøet, og du er derfor sikret en miljøgevinst, når du vælger svanemærket vinduespolering fra os.