Gennemtænkt vinduespolering

Vi har specialiseret os i vinduespolering i mere end 50 år


I 1968 begyndte den unge Anders Andersens eventyr med at tilbyde vinduespolering i høj kvalitet til sjællandske skoler, virksomheder og boligforeninger.

En portefølje af services er siden tilføjet – herunder facaderens, finish polering af nybyg eller renovering mv., som vi tilbyder til kunder i hele landet. Gennem de seneste 50 år har vi specialiseret os i vinduespolering og uddannet mange i håndværket. Vores vinduespudsere er veluddannede håndværkere og udfører alle opgaver med stolthed og stabilitet – med respekt for faget og miljøet. For vi kan med stolthed bryste os af, at vi var den første leverandør af Svanemærket vinduespolering i Norden.

Få en gennemtænkt vinduespolering, som når selv de fjerneste kroge med vores store liftpark. Vi garanterer høj kvalitet, fleksibel service – landet over.

Få et tilbud

Anders Anderse Rengøring Vinduespolering
 
 

Klar gennemsigtighed

Vi fakturerer først når opgaven er udført


Vi fakturerer først, når opgaven er udført. Det er et vigtigere punkt end man lige skulle tro – særligt når det gælder vinduespolering. At vi først fakturerer efter færdigmeldt arbejde er din garanti for, at du får den vinduespolering, som du betaler for. Det synes vi er rimeligt.

Vi sikrer kvaliteten

Din garanti for et flot slutresultat


Kvalitet er en del af vores DNA. For at sikre en stabil, høj kvalitet, inspicerer og kontrollerer vores inspektører arbejdet, da vi ikke vil miste kunder på grund af dårlig kvalitet eller service. Vores kvalitetssikring skaber tilfredse kunder.

Grundig polering

Med fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed


Vi er kendetegnet ved at være grundige i alle henseender. Kvalitet er altid i højsædet, og intet er overladt til tilfældighederne. Vi har fuldstændig styr på sikkerheden og arbejdsmiljøet – hvad enten vinduespoleringen foregår i højden eller nede på jorden. Vores medarbejdere er nemlig afgørende for vores service.

Ren miljøgevinst

Svanemærket siden 2017


Som det første rengøringsselskab i Norden, der blev Svanemærket på vinduespolering, garanterer vi, at du får skinnende ruder med omtanke for miljøet. I alle aspekter har vi tænkt på miljøet, og du er derfor sikret en miljøgevinst, når du vælger svanemærket vinduespolering fra os.

VORES MAGASIN

RENT UD SAGT

Rent ud sagt Magasin

VORES MAGASIN

RENT UD SAGT

Rent Ud Sagt er vores magasin, hvor vi har fokus på nyheder, know how og erfaringer i forbindelse med levering af erhvervsrengøring, vinduespolering og ejendomsservice.

Læs det seneste magasin her ...
Rengøring ikon

Erhvervsrengøring

Høj kvalitet hver dag

Vi leverer Svanemærket erhvervsrengøring landet over. Skal dine medarbejdere have det bedste arbejdsmiljø?

Læs mere her ...
vinduespolering ikon

VINDUESPOLERING

Professionel polering i alle højder

Få skinnende rene vinduer med en professionel polering, der passer på miljøet. Vil du have de reneste ruder?

Læs mere her ...
Ejendomsservice ikon

EJENDOMSSERVICE

Stabile services til ejendommen

Vi sørger for, at ejendommen ser præsentabel ud. Skal du have de reneste og grønneste udendørsarealer?
Læs mere her ...
 
 
Ring os op ikon

mangler du svar?

Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os telefonisk, skriftligt og online. Vi bestræber os på at imødekomme og besvare alle henvendelser med rettidig omhu.
Kontakt os!
Karrieremuligheder ikon

Karrieremuligheder

Hos Anders Andersens Rengøring investerer vi i vores medarbejdere. Vi tilbyder alle en grundig oplæring og efterfølgende efteruddannelse på vores eget uddannelsescenter. Vil du vide mere om vores uddannelsescenter og karrieremuligheder?

Mere om Job & karriere