55-års jubilæum 🥳

Det er ikke bare en stor dag for Anders, men også for Anders Andersens Rengøring, da det er 55 år siden, at 17-årige Anders startede som selvstændig vinduespudser. Den 5. april 1968 gik Anders i gang med at polerer vinduer hos sin første kunde, og sin gamle skole, Borup Skole.

Anders fik hurtigt ry for at levere kvalitetsarbejde og god service, og det gav vedvarende vokseværk i form af nye kunder og flere medarbejdere. I dag er Anders Andersens Rengøring blandt Danmarks største rengøringsselskaber med mere end 1.300 medarbejdere.

Anders Andersen og Anders Henning Andersen

I oktober overdrog Anders (til venstre i billedet) stafetten til sin søn Anders Henning (til højre i billedet), som i dag er direktør for firmaet. Anders er fortsat en stor del af firmaet og er arbejdende formand for bestyrelsen. Anders får lov til at gøre netop det han elsker mest, at komme ud og besøge medarbejderne. For som Anders siger, er medarbejderne 0,1 % vigtigere end kunderne.

Se videoen og hør mere om hvordan rejsen har været for Anders, og hvordan det er at have ”smaragd” jubilæum. 🔈

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.