Bekæmp dit ukrudt, med 98 grader varmt vand

Vi kender det alle sammen. Ukrudtet titter frem de mest irriterende steder.

Normalt har man bekæmpet ukrudtet med gasbrændere, men det er ikke helt ufarligt. Det udgør nemlig en større brandfare, da det nemt kan antænde omkringliggende områder – særligt i disse tørkeperioder. Mange har også forsøgt at komme problemet til livs med kemi – kemi som siver ned i vores undergrund.

Disse former for bekæmpelse er sværere at styre og rammer derfor ikke kun ukrudtet. Det betyder også, at eksempelvis gasbrænding er skyld i over 250 brande hvert år1 og kan ødelægge de omkringliggende planter og træer. Desuden belaster kemisk bekæmpelse og gasbrænding miljøet negativt, hvorfor kemisk bekæmpelse og gasbrænding også er forbudt mange steder i landet. 

Ukrudtsbekæmpelse med brug af hedvandsanlæg

Stor succes med at bekæmpe ukrudt med varmt vand

Vi bekæmper al genstridig ukrudt med helt almindeligt vand, og vi har stor succes med det. Vi varmer vandet op til 98°C via vores mobile hedvandsanlæg. Anlægget sørger desuden for at den helt rette dosis af varmt vand rammer lige præcis dér, hvor ukrudtet skal slås ned. Og det varme vand rammer ikke kun væksten over jorden. Det trænger til en vis grad også ned til rødderne og ødelægger planternes cellestruktur, og ukrudtet vil visne væk i løbet af kort tid.

Dette øger effekten af ukrudtsbekæmpelsen og nedsætter behandlingsfrekvensen. Men ikke nok med det, så bliver miljø og grundvand skånet, da der ikke er tilsat nogle kemiske stoffer, der senere vil sive ned i jorden.

Få fjernet alger skånsomt og effektivt

Hedvandsanlægget kan også fjerne alger på træmaterialer fx på legepladser og andre lignende overflader. Det skyldes, at anlægget kan komme så langt ned i tryk og vil derfor ikke ødelægge overfladen på træ, maling mv. og skader ikke på nogen måde vandmiljøet.

Vil du have et besøg af vores miljøvenlige ukrudtsbekæmper? Så ring 43 99 99 99 og hør nærmere.

1DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.