DERFOR er vinduespolering bedre end vinduesvask

Den traditionelle håndværksmetode til polering af vinduer er på alle måder en bedre løsning end vask af vinduer med rentvandsanlæg. Det gælder både i forhold til den leverede kvalitet og med hensyn til miljø og arbejdsmiljø. Af samme grund anbefaler vi i Anders Andersens Rengøring traditionel vinduespolering, så vidt det er muligt.

Vinduespolering

Kvalitet

Vinduespolering udføres i hånden og helt tæt på

 • Ved vinduespolering i hånden bearbejdes vinduesglasset helt tæt på, i øjenhøjde. Vinduet indsæbes, squeezes og bundramme aftørres.
 • Der benyttes lift til alle højtsiddende vinduer.
 • Små urenheder og pletter ses tydeligt og kan fjernes med ekstra håndkraft, hvis de er genstridige, fx fugleklatter og edderkoppesnavs

Vandanlæg giver vinduesvask på afstand

 • Vask med vandanlæg sker på afstand med en lang vaskestang monteret med børste og vandslange.
 • Mindre pletter ses ikke. Jo længere vaskestangen er, jo sværere er det at få øje på pletterne.
 • Den lange vaskestang gør det svært at lægge ekstra kraft i at bearbejde særligt snavsede vinduer og vanskelige pletter.

Miljø

Vinduespolering kan miljømærkes

 • Vinduespolering bruger 4-5 liter svanemærket sæbevand i timen.

 • Anders Andersens Rengørings vinduespolering er Svanemærket. Det betyder, at HELE poleringsydelsen er kontrolleret og certificeret i henhold til Svanemærkets mange krav til midler, dosering, transport, miljøledelse, kvalitetssikring mv.

Vandanlæg har et stort forbrug af vand og unødigt vandspild

 • Et vandanlæg forbruger 100 liter renset vand i timen.

 • Det kræver ca. 175 liter vand fra vandhanen at producere 100 liter rent vand til et rentvandsanlæg. Reelt forbruges 175 liter vand til en times vinduesvask.

Vinduespolering fra 53 meter lift på en ejerforeningen

Ergonomi/arbejdsmiljø

Vinduespolering fra lift er ergonomisk nemt og sikkert

 • Vinduespudserne kan polere mange vinduer på en arbejdsdag uden at opleve ekstraordinær fysisk belastning, fordi de er vant til det.
 • Det er ergonomisk set behageligt og sikkert for vinduespudserne at arbejde fra lift. De har fri bevægelighed og er iført faldsikringsudstyr og spændt fast til liftkurven.

Vandanlæg medfører stor fysisk arbejdsbelastning

 • Det er tungt og fysisk krævende at arbejde med vandanlæg på højtsiddende vinduer, da man hele tiden bærer på vaskestangen, børste og den vandfyldte slange.
 • Jo højere, jo større belastning. Vaskestangen gøres længere, jo højere vinduerne sidder. Det gør, at arbejdet både føles og reelt bliver tungere, fordi den vandfyldte vandslange også gøres længere.

OBS! Vi benytter vandanlæg til vaskeopgaver og svært tilgængelige vinduer.

Vi har flere vandanlæg i Anders Andersens Rengøring som vi benytter til vaskeopgaver, fx facade- og skiltevask, og til vinduer på svært tilgængelige steder.

Få en gennemtænkt vinduespolering, som når selv de fjerneste kroge med vores store liftpark. Vi udfører altid polering helt tæt på, hvor man kan se og fjerne enhver plet på vinduet.

Kontakt os med det samme og få et kvikt tilbud på høj kvalitet. På telefon: 43 99 99 99 eller mail: info@aaren.dk

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.