En stolthed man kan mærke

Når man kommer til Vejle afdelingen og ud til kunderne mærker man glæden og stoltheden for firmaet og for det arbejde der bliver udført. For 19 år siden udvidede Anders Andersens Rengøring med en afdeling i Vejle, og vi glæder os til at kunne fejre 20-års jubilæum næste år. Der er sket og sker stadig en stor udvikling i Jylland.

Afdelingsleder Jan Kousgaard og salgskonsulent Morten Fürst Sørensen

Afdelingsleder, Jan Kousgaard, fortæller: ”Vi er blevet etableret godt i Jylland og på Fyn; virksomhederne kender os og ved hvad vi står for. Vi har en afdeling hvor vi støtter og hjælper hinanden. Når der f.eks. er opstart hos en ny kunde, så hjælper vi alle til. Det er fedt at mærke opbakningen og ønsket om at hjælpe hinanden alle vegne”.

Støvsugning på en stor fabrik

Frihed, fleksibilitet og ansvar

En af de ældste rengøringskunder vi har i Jylland, er Havnemøllen i Vejle. Vi startede med at gøre rent i 2008. Fornyeligt har vi fået vinduespolering tilbage, og skal have gang i 64 meter liften, for at nå op til de øverste vinduer. Den ikoniske bygning er, for vores kollegaer, et sted hvor de bliver set, hørt og værdsat. Det er også en af grundene til at tre af vores kollegaer har været derude i 12 år, heriblandt Tom.

”En af mine tidligere arbejdspladser, hvor jeg gjorde rent, der blev jeg set som lavest i hierarkiet; det oplever jeg slet ikke på Havnemøllen og hos Anders. Der er en god energi og en jargon, som er blevet opbygget gennem mange år. Vi har selv den daglige kontakt med kunden, det giver en god frihed og høj fleksibilitet. Og mulighed for at kunne udvikle samarbejdet” fortæller Tom, som har det daglige ansvar på Møllen.

Det med at blive set som en del af den arbejdsplads, hvor man gør rent, er også gældende for Sofia. Hun fortæller ”Da jeg startede i Anders Andersens Rengøring, var det et job, som jeg bare lige skulle have imellem uddannelser. Det er så 9 år siden, og jeg har været på samme plads alle de år. Det lidt sjovt, for da jeg startede, var kundens bygning ikke helt færdig, så jeg har været med til at rummene er blevet indrettet og set det hele tage form. Jeg har opbygget et rigtig godt forhold til alle ude hos kunden, der er et rigtig godt samarbejde og jeg føler mig værdsat. Jeg oplever en gensidig respekt, og det er en rigtig god følelse”.

Altid klar på at hjælpe

Jeg oplever at mine kollegaer altid er klar på at hjælpe hinanden, der er virkelig opbakning fra alle steder. Vi hjælper hinanden når der er behov, og hvis jeg selv har udfordringer, så kan jeg ringe til både tilsynsførende, serviceledere og afdelingslederen Jan, og uanset hvem jeg får fat på, så er de klar til at enten selv at hjælpe mig eller sende mig videre til en som kan. Rengøring er ret hårdt, men kunden og mine kollegaer gør at jeg elsker mit arbejde” afslutter Sofia.

Rengøring med gulvvaskemaskine på en stor fabrik

Jeg synes det, som både Tom og Sofia beskriver, kendetegner Anders Andersens Rengøring; åbenhed, respekt og hjælpsomhed. Jeg er utrolig stolt af det vi har skabt i Jylland og på Fyn. For to år siden havde vi en omsætningsrekord på 100 millioner, og det er kun gået opad siden. Jeg glæder mig til at vi næste år skal fejre 20-års jubilæet, det er stort” afslutter afdelingsleder Jan Kousgaard.

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.