Et af Danmarks største rengøringsselskaber udvider med afdeling i Aalborg

Anders Andersens Rengørings kontor i Aalborg
Pressemeddelelse​ fra Anders Andersens Rengøring. 

Anders Andersens Rengøring har taget et markant skridt til fortsat vækst i det nordjyske, med etablering af afdeling i Aalborg på Karlskogavej 10, 9200 Aalborg.

Jan Kousgaard (afdelingsleder i Jylland) og Morten Fürst Sørensen (salgskonsulent i Jylland)

Udvidelse markerer åbningen af vores fjerde driftsafdeling i Danmark, og den tredje i Jylland. Som landsdækkende selskab har vi nu afdelinger i både Taastrup, Vejle, Aarhus og Aalborg. Med vores Aalborg afdeling kan vi bedre tilbyde vores kvalitetsydelser indenfor erhvervsrengøring, vinduespolering og trappevask.

Tættere på samarbejdspartnere og fodboldklubben

Vores etablering i Aalborg bygger videre på en god forhistorie med byen og området, herunder et sponsorat hos AaB siden 2017. Udvidelsen til Aalborg bringer os tættere på vores mange samarbejdspartnere og kollegaer i området samt den passionerede fodboldklub.

Vi ser frem til at styrke disse relationer og møde de nye muligheder, som afdelingen skaber.

"Vi har med etableringen af kontoret i Aalborg nået endnu en milepæl. Det er et vigtigt skridt, fordi vi med et driftskontor i Aalborg kan følge med den vækst, vi oplever. Mange virksomheder ser vores kvalitetsrengøring som et redskab til at skabe en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker nye medarbejdere og motiverer nuværende medarbejdere til at komme tilbage fra hjemmearbejdspladsen. Samtidig har virksomhederne stigende fokus på bæredygtighed, hvor vi også kan hjælpe med vores Svanemærkede ydelser. Det er derfor med stor glæde og forventning, jeg ser frem til en snarlig reception, hvor vi åbner dørene og viser vores nye kontor frem."

Vækst og karrieremuligheder

Vores hold af dygtige serviceledere, inspektører og servicemedarbejdere er allerede godt i gang i Aalborg, men vi er altid på udkig efter flere engagerede kollegaer til at slutte sig til vores voksende team. Kender du nogen, der deler vores engagement i kvalitet og ordentlighed? Så kontakt os meget gerne.

Salgsteamet i Anders Andersens Rengøring

Kvalitet siden 1968

I mere end 55 år har Anders Andersens Rengøring været dedikeret til at levere rengøring af højeste kvalitet til både private og offentlige virksomheder. Det har været en succesfuld opskrift og er det fortsat.

Vores kunder prioriterer kvalitet og ordentlige forhold og vi stræber konstant efter at være brancheførende, også i forhold til medarbejderpleje og miljø.

Vi ser frem til at indlemme Aalborg afdelingen i vores landsdækkende drift, med Jan Kousgaard som afdelingsleder for alle tre afdelinger i Jylland og på Fyn.

For yderligere information eller forespørgsler, kontakt os her:

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.