Miljørigtig ukrudtsbekæmpelse og algeafrensning

Vi bekæmper ukrudt med 98 grader varmt vand ved lavt tryk via vores mobile hedvandsanlæg. Men ikke nok med det; så kan vores mobile hedvandsanlæg også fjerne alger skånsomt og effektivt på træmaterialer fx på legepladser og andre lignende overflader. Det skyldes, at anlægget kan komme så langt ned i tryk og vil derfor ikke ødelægge overfladen på træ, maling mv. og skader ikke på nogen måde vandmiljøet.

Bekæmpelse af ukrudt med varmt vand

Ovenfor ses eksempler på hedvandsafrensning på naturlegeplads (kunne også være hårdttræsterrasse). Der er afrenset helt uden kemikalier, kun ved iblødsætning med 98 grader varmt vand og efterfølgende spuling ved lavt tryk, der hverken ødelægger eller sviner. Anlægget rummer vand til i alt 1 times uafbrudt afrensning. Derefter skal der påfyldes vand.

Vores anlæg kan både bruges som hedvandsrenser til at bekæmpe og forebygge ukrudt og alger og til spulerensning med op til 250 bars tryk.

Har du en opgave, der skal løses med vores hedvandsanlæg? Så giver vi gerne et konkret tilbud på opgaven.

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.