Ferietid – Stop lugt fra afløb

… det er nemt, effektivt og miljørigtigt (ingen kemi)

Det er ikke alt, der kan klares alene ved rengøring, men med viden, erfaring og gode samarbejdspartnere går vi skridtet videre. Fx i forhold til afløb, der lugter. Green Drain er en fantastisk lugtstopper, som nemt kan installeres.

Visualisering af Green Drain i en rist
Installationsguide til Green Drain

Løsningen på et udbredt lugtproblem

Kloaklugt er et velkendt problem i bygninger med gulvafløb. Kloaklugten siver op, når vandstanden i vandlåsen under gulvet bliver lav. Vandet fordamper, hvis afløbet ikke bruges regelmæssigt.

Den afskyelige kloaklugt ødelægger brugeroplevelsen i selv det flotteste omklædningsrum, baderum, kælder osv. Men Green Drain virker som en prop, så det kan løse problemet.

I ferietiden er lugten ekstra slem

Lugtproblemet er særlig slemt i ferietiden, hvor virksomhedernes omklædning/baderum benyttes mindre. Vandlåsen får derved ikke tilført vand, men tørrer ud, så kloaklugten kan passere og stige op gennem afløbet.

Green Drains forskellige størrelser

Sådan fungerer løsningen​

Green Drain er en afløbsindsats med en åben/lukke-membran af gummi. Når Green Drain er sat i afløbet, kan vand passere ned gennem lukke-membranen, mens kloaklugt bliver stoppet den modsatte vej. 

Green Drain fås i foskellige størrelser, så den passer til de fleste afløb.

Holdbar og miljørigtig

Afløbsindsatsten er selvrensende og holder effektivt kloaklugten på afstand i lang tid. Derved undgås afløbsrensning med skrap kemi for at fjerne lugt. Dette er en stor fordel for både miljø og medarbejderne.

Har du bemærket lugtgener fra et afløb, så kontakt os på 43 99 99 99.

Læs en nærmere præsentation af Green Drain HER.

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.