Klar til sne og frost?

Sne, kulde og glatte veje kan hurtigt ændre trafiksituationen på stier og veje rundt om din ejendom eller virksomhed. Sker det, gælder det om at have en løsning klar, fx med en sne/salt aftale med Anders Andersens Rengøring.

Saltning for sne og is

Effektiv vinterservice til store og små opgaver

Snerydning

Vi følger DMI’s lokale glatførevarsel for dit lokalområde og rykker ud til snerydning og/eller saltning døgnet rundt.

Ofte handler det om glatførebekæmpelse i form af saltning. Andre gange skal store mængder sne ryddes af vejen for at gøre gangstier, tilkørselsveje og p-pladser brugbare. Mange steder kombineres brug af store traktorer med plov og saltspreder på veje med håndførte fejemaskiner og redskaber på stier, ved indgangspartier mv.

Fast pris eller pris pr. gang

Hvilken type aftale ønsker I? Vi kan både tilbyde en fast pris for en konkret sæsonperiode eller vi kan aftale en pris pr. gang, vi kommer og rydder sne eller salter. Det er helt op til jer.

Ud fra jeres ønsker og erfaringer foreslår vi en løsning præcis til jeres behov, så I er godt klædt på til vinterens komme.

Få en dialog og et uforpligtende tilbud

Kontakt blot inspektør Dorte Christensen på 43 99 99 99 eller es@aaren.dk og få input til jeres næste vinterserviceløsning.

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.