Trappevask

Anders Andersens Rengøring er en af Danmarks største leverandører af trappevask til boligselskaber og foreninger. Vi leverer stabil og ensartet rengøring, som beboerne er tilfredse med.

Vores erfarne medarbejdere sikrer høj kvalitet og ergonomisk skånsom trappevask med vores unikke system. Stol på os for en pålidelig og effektiv service. Læs mere.

Suveræn trappevask med unikt system

Anders Andersens Rengøring er en af Danmarks største leverandører af trappevask og rengøring til boligselskaber, boligforeninger, ejerforeninger, andelsboligforeninger mv.

Vi er kendt for at leve op til alle aftaler, og at vores medarbejdere er stabile og leverer en ensartet god kvalitet uge efter uge.

Vask af trapper i boligopgang

Ejendomskunderne holder fast i os, fordi de ved, de kan stole på os, og fordi deres brugere (beboere) er tilfredse. Administration og viceværter behøver ikke at spilde kostbar tid på at kontrollere opgange eller behandle beboerklager.

Vores medarbejdere er veluddannede, ansvarlige og erfarne, og har en for branchen enestående høj anciennitet i deres ansættelse hos os.

Vi har fokus på kvalitet og ergonomi, og har udviklet vores eget system med forfugtede gulvklude til trappevask. Systemet sikrer både et flottere vaskeresultat og en langt mere ergonomisk og skånsom udførelse af vaskearbejdet.

Ejendomsservice
“Dette er blot pladsholdertekst. Bliv ikke forskrækket, da dette kun er her for at fylde plads, da dit færdige indhold ikke er klar endnu. Når vi har færdiggjort dit indhold, erstatter vi denne pladsholdertekst med dit rigtige indhold.”
Lars Larsen, CEO @ Jysk

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med store og små spørgsmål.

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 43 99 99 99 eller skrive til info@aaren.dk

Interesseret i:

Trappevask

Indtast dine oplysninger herunder, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt