GxP-rengøring

Anders Andersens Rengøring har en organisation specialiseret i GxP-rengøring – herunder sterilrengøring og nulstillinger samt hygiejneservices i laboratorier. Læs mere.

Når det kommer til GMP og sterilrengøring er “god nok” simpelthen ikke en mulighed. Det kræver den absolutte præcision og rette adfærd. Derfor har Anders Andersens Rengøring en organisation specialiseret i GxP-rengøring – herunder sterilrengøring og nulstillinger samt hygiejneservices i laboratorier.

Vi er stolte af at tilbyde vores mange års ekspertise inden for GMP-rengøring med et team af specialuddannede fagfolk. Den type rengøring stiller stadigt større krav til personalet, og vores erfaring og viden er nøglen til at imødekomme disse krav. Kravene, som skærpes hele tiden, er helt essentiel for vores kunders værdikæde, indtjening og vækst.
 
At udføre den type rengøring er ikke blot en opgave, det er en specialopgave. Hos Anders Andersens Rengøring er vi dedikerede til at sikre, at vores klienters krav og forventninger inden for GMP- og sterilrengøring altid opfyldes med den højeste kvalitet og nøjagtighed.

“Dette er blot pladsholdertekst. Bliv ikke forskrækket, da dette kun er her for at fylde plads, da dit færdige indhold ikke er klar endnu. Når vi har færdiggjort dit indhold, erstatter vi denne pladsholdertekst med dit rigtige indhold.”
Lars Larsen, CEO @ Jysk

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med store og små spørgsmål.

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 43 99 99 99 eller skrive til info@aaren.dk

Interesseret i:

GxP-rengøring

Indtast dine oplysninger herunder, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt