Oliering af trægulve

Hos Anders Andersen Rengøring har vi stor ekspertise i korrekt pleje og oliering af trægulve, så de altid fremstår som nye. Vi udfører 50-100 olieringer årligt for kvalitetsfokuserede virksomheder.

Olierede trægulve skal regelmæssigt plejeolieres for at opretholde en slidstærk overflade og flot glød. Det oliemættede trægulv skyr væske og snavs, hvilket gør det nemt at holde rent. Læs mere.

Mange virksomheder har forståeligt nok investeret i flotte, stærke trægulve i deres domiciler og administrationsbygninger.

Imidlertid kræver det en særlig viden om midler og teknik at behandle disse trægulve korrekt, så de sikres lang levetid og vedvarende holder deres flotte udseende.

I Anders Andersen Rengøring har vi stor ekspertise og erfaring i korrekt pleje og oliering af de dyrebare trægulve, så de hele tiden bevarer deres ’new look’.

Vi udfører 50 til 100 olieringer om året, blandt andet hos nogle af Danmarks mest kvalitetsfokuserede virksomheder.

Olierede trægulve skal med jævne mellemrum plejeolieres for at opretholde en slidstærk overflade og en flot glød. Selv det flotteste gulv bliver trist og sårbart, hvis ikke det ’friskes op’ med plejeoliering.

Det oliemættede trægulv skyr væske og snavs, så det er nemt at holde rent. Modsat fastholder tørre og matte trægulve snavset. Der må dog ikke bare pøses olie på. Vi afpasser doseringen i forhold til overfladens slitage og tørhed, og fordeler olien nænsomt med mopper og klude, mens overskydende olie suges op igen. Derefter skal gulvet poleres og hærde i op til 24 timer, afhængig af træsort mv.

“Dette er blot pladsholdertekst. Bliv ikke forskrækket, da dette kun er her for at fylde plads, da dit færdige indhold ikke er klar endnu. Når vi har færdiggjort dit indhold, erstatter vi denne pladsholdertekst med dit rigtige indhold.”
Lars Larsen, CEO @ Jysk

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med store og små spørgsmål.

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 43 99 99 99 eller skrive til info@aaren.dk

Interesseret i:

Oliering af trægulve

Indtast dine oplysninger herunder, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt