Opskuring af gulve

Vi oprenser og plejebehandler alle typer af gulve hos vores kunder. Fx kan vi med en opskuring af gulve af linoleum, terrazzo og rustikke fliser opnå en dybdegående renseeffekt, der får gulvet til at se næsten nyt ud, selv om det er årtier gammelt. Linoleumsgulve kan efter ekstra grundig vask, eller en egentlig opskuring, ofte få en polish behandling, så den flotte vand- og snavsafvisende overflade vender tilbage.

Opskuring af terrazzo på trapper og gulve giver en helt utrolig flot effekt. Selv den meste triste og nussede overflade bliver lys, ren og nærmest ny at se på. Læs mere.
“Dette er blot pladsholdertekst. Bliv ikke forskrækket, da dette kun er her for at fylde plads, da dit færdige indhold ikke er klar endnu. Når vi har færdiggjort dit indhold, erstatter vi denne pladsholdertekst med dit rigtige indhold.”
Lars Larsen, CEO @ Jysk

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med store og små spørgsmål.

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 43 99 99 99 eller skrive til info@aaren.dk

Interesseret i:

Opskuring af gulve

Indtast dine oplysninger herunder, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt