Fjernelse af farlige istapper og sne på taget

Med branchen største liftpark med lifte i størrelsen 5,3 til 64 meter, kan vi effektivt og fleksibelt fjerne istapper og sne fra taget, når vinteren rammer Danmark. Læs mere.

Undgå ulykker med farlige istapper og sne på taget

Igennem flere vintre har Danmark været hårdt ramt af sne og kulde, som forårsager os alle mange ”nye” udfordringer i dagligdagen, ikke blot trafikale.

Vi har igennem de senere vintre oplevet mange flere ulykker med sammenstyrtede tage og nedfaldne istapper, når det igen bliver tøvejr osv.

Mange steder førte livsfarlige højthængende istapper til, at der måtte laves store afspærringer til gene for både fodgængere og den kørende trafik.

Ring til os, når problemet opstår, så vi sammen kan forhindre ulykker og store gener! Kom tøvejret i forkøbet ved at lade os fjerne istapper og sne på taget.

“Dette er blot pladsholdertekst. Bliv ikke forskrækket, da dette kun er her for at fylde plads, da dit færdige indhold ikke er klar endnu. Når vi har færdiggjort dit indhold, erstatter vi denne pladsholdertekst med dit rigtige indhold.”
Lars Larsen, CEO @ Jysk

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med store og små spørgsmål.

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 43 99 99 99 eller skrive til info@aaren.dk

Interesseret i:

Fjernelse af farlige istapper og sne på taget

Indtast dine oplysninger herunder, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt