Rens af tagrender

En tilstoppet tagrende kan lave skader på din bygning. Vi anbefaler at man renser sine tagrender 1 – 2 gange om året. Vi står klar med branchens største liftpark, og kan klare tagrender i op til 64 meters højde. Læs mere.

Tilstoppede tagrender eller nedløbsrør kan ødelægge din bygning og kan medføre svampe- og andre bygningsskader. Og beskidt vand og andet fra tagrender kan tilsmudse og nedbryde din facade.

Forsikringen dækker desuden ikke skaderne, hvis de er opstået pga. manglende tagrenderensning. Samtidig er levetiden på tagrender og nedløbsrør længere med regelmæssig rensning af tagrenden.

  • Du ringer og vi udfører, på aftalte dag.
  • Vi udfører efter fast plan en til to gange om året.
  • Vil du selv rense tagrende, kan du leje liften af os – se her: AAR Liftkatalog

Vi udfører naturligvis også inspektion af jeres tagrender.

Vi har branchens største lift program, og lifte til at klare rens af tagrender i alle højder. Vi bruger lifte for at øge sikkerheden, og gøre arbejdet bedre og nemmere for vores medarbejdere og kunderne.

Tagrenderens
“Dette er blot pladsholdertekst. Bliv ikke forskrækket, da dette kun er her for at fylde plads, da dit færdige indhold ikke er klar endnu. Når vi har færdiggjort dit indhold, erstatter vi denne pladsholdertekst med dit rigtige indhold.”
Lars Larsen, CEO @ Jysk

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med store og små spørgsmål.

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 43 99 99 99 eller skrive til info@aaren.dk

Interesseret i:

Rens af tagrender

Indtast dine oplysninger herunder, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt